ΟΦΗ

ΟΦΗ: Το 100% που ζήτησε ο Δέλλας πριν το ματς με τον ΠΑΣ και το μάθημα για το οποίο έκανε λόγο στο φινάλε

ΟΦΗ: Το 100% που ζήτησε ο Δέλλας πριν το ματς με τον ΠΑΣ και το μάθημα για το οποίο έκανε λόγο στο φινάλε
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο ΟΦΗ έμεινε αήττητος και στο δεύτερο ματς του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, με τους Κρητικούς να δημοσιεύουν video με την ομιλία του προπονητή στους παίκτες πριν από το ματς με τον ΠΑΣ αλλά και τα μπράβο που μοίρασε στα αποδυτήρια στο φινάλε.

Ο ΟΦΗ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ σε ένα ματς που άρχισε άσχημα για αυτόν αφού βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ, με την κρητική ΠΑΕ να δημοσιεύει video στους λογαριασμούς της στα social media όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τραϊανός Δέλλας.

Από το πρώτο λεπτό, μην χάσετε καμία μονομαχία. Δώστε το 100%, παίξτε ποδόσφαιρο και απολαύστε το. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλο. Όλοι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε", ήταν το μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων", λίγο πριν από τη σέντρα, ενώ μετά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα του, είπε τα εξής στα αποδυτήρια:

"Σήμερα πήραμε ένα μάθημα. Σας ειπα πριν το παιχνίδι, αν δεν έχουμε την ίδια ενέργεια με αυτούς, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 2-0 για να "ξυπνήσουμε". Δεν χρειάζεται.

Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια, τόσο για τους βασικούς, όσο για όσους μπήκαν αλλαγή. Αυτό είναι η ομάδα! Και όπως λέω πάντα και θα το λέω κάθε φορά, σας χρειαζόμαστε όλους. Χρειάζεται να είμαστε όλοι εδώ συγκεντρωμένοι. Μπράβο σας".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ