ΟΦΗ

ΟΦΗ: Θλάση ο Μπάουμαν, εκτός αποστολής για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον Παναιτωλικό

Ο Νόαμ Μπάουμαν στο Ατρόμητος - ΟΦΗ
Ο Νόαμ Μπάουμαν στο Ατρόμητος - ΟΦΗ ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε πως ο Νόαμ Μπάουμαν υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό κι ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Τρίτη (23/1) στο Γεντί Κουλέ τον Παναιτωλικό για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Πεπ Μελ έχει νέο πρόβλημα, καθώς δεν υπολογίζει στον Νόαμ Μπάουμαν, που υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Την ίδια στιγμή θυμίζουμε ότι εκτός παραμένει ο επίσης τραυματίας, Νίκος Χριστογεώργος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που προκαλεί πρόβλημα στους Κρητικούς κάτω από τα δοκάρια. Ως εκ τούτου, ο Μελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον τερματοφύλακα της Κ19, τον 18χρονο Μάνουελ Καλαφάτη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λάρσον, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μπρέσαν, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγιέγκος, Μπάκιτς, Τοράλ, Μπακού, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ