ΟΦΗ

ΟΦΗ: Θλάση ο Διαμαντής, επιστρέφει το 2022

Ο Απόστολος Διαμαντής στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο
Ο Απόστολος Διαμαντής στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο EUROKINISSI

Χωρίς τον Απόστολο Διαμαντή θα συνεχίσει ο ΟΦΗ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις μέχρι τη διακοπή, καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα στερηθεί για το επόμενο διάστημα τις υπηρεσίες του 21χρονου κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ, Απόστολου Διαμαντή, καθώς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (1-3) και θα επιστρέψει το 2022.

Ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε την Τετάρτη (8/12) σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και ως εκ τούτου θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης (12/12), ΑΕΚ (20/12) και τα δύο ματς με Άρη σε πρωτάθλημα (16/12) και στο επαναληπτικό ματς Κυπέλλου (23/12).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ