ΟΦΗ

ΟΦΗ: Σε συμφωνία με τον Φελίπε Γκαγέγκος

Ο Φελίπε Γκαγιέγκος με την Κλαμπ Νεκάξα
Ο Φελίπε Γκαγιέγκος με την Κλαμπ Νεκάξα © 2017 ELAINE THOMPSON / AP IMAGES

Ο ΟΦΗ έφτασε σε συμφωνία με τον Φελίπε Γκαγέγκος, ο οποίος ανήκε στη Σαν Λουίς. Ο 29χρονος αμυντικός μέσος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ενίσχυσή του και ενδυναμώνεται στη μεσαία γραμμή ενόψει της έναρξης της Super League Interwetten. Οι Κρητικοί έφτασαν σε συμφωνία με τον 29χρονο Χιλιανό αμυντικό μέσο, Φελίπε Γκαγέγκος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σαν Λουίς απ' το Μεξικό.

Ο Γκαγέγκος αναμένεται στο Ηράκλειο εντός της εβδομάδας, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη συνέχεια διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Νίκου Νίοπλια.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονταν εδώ και αρκετό σε επικοινωνία με τον παίκτη. Μόλις, έμεινε ελεύθερος απ' τη Σαν Λουίς προέκυψε και η προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γκαγέγκος εκτός απ' τη Σαν Λουίς έχει αγωνιστεί επίσης σε Κλαμπ Νεκάξα, Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Ουέλβα, ενώ στο παρελθόν πέρασε και απ' την Ουνιόν Βερολίνου. Τη σεζόν 2020/2021 συμμετείχε σε 13 παιχνίδια με δύο γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ