ΟΦΗ

ΟΦΗ: Σε αποστολή μετά από 6,5 μήνες ο Τσιλιανίδης

O Κοσμάς Τσιλιανίδης με τη φανέλα του αγώνα σε αναμέτρηση των Κρητικών με τον Ατρόμητο για την Super League
O Κοσμάς Τσιλιανίδης με τη φανέλα του αγώνα σε αναμέτρηση των Κρητικών με τον Ατρόμητο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή του για το σαββάτιάτικο ματς με τον Άρη, με το όνομα του Κοσμά Τσιλιανίδη να ξεχωρίζει καθώς επιστρέφει μετά από σχεδόν 6,5 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ήταν 27 Μαΐου 2020 όταν ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποχώρησε τραυματίας από προπόνηση του ΟΦΗ, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων της επόμενης μέρας να δείχνουν αυτό που οι άνθρωποι της ομάδας φοβήθηκαν από την πρώτη στιγμή: Ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Από τότε ο 26χρονος επιθετικός αφιέρωσε ατελείωτες ώρες δουλειάς και η ώρα της μεγάλης επιστροφής είναι πλέον γεγονός, καθώς μετά από σχεδόν 6,5 μήνες απουσίας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κρητικών για το εντός έδρας ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Πιο αναλυτικά, την 21μελή αποστολή του ΟΦΗ συνθέτουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης και Σουρνάκης.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σόουζα, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Σακόρ, Βάις, Βαζ, καθώς και οι Νοικοκυράκης και Μίγγος.

Όσον αφορά στον Κοσμά Τσιλιανίδη, λίγο πριν ξαναπατήσει στο χορτάρι του "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, για την επιστροφή του στη δράση ("γύρισε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου", τόνισε χαρακτηριστικά) καθώς και για το ματς με τον Άρη στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ