ΟΦΗ

ΟΦΗ: Κοιτάζει την περίπτωση του Σάμουελ Αρμεντέρος

Ο Αρμαντέρος σε αγώνα με τη φανέλα της Πόρτλαντ στο MLS το 2018
Ο Αρμαντέρος σε αγώνα με τη φανέλα της Πόρτλαντ στο MLS το 2018 2018 AP IMAGES/JACK DEMPSEY

Ο ΟΦΗ έχει στα υπόψιν του τον 31χρονο διεθνή Σουηδό επιθετικό Σάμουελ Αρμεντέρος για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται ο 31χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 27 Μαίου 1990) Σουηδός επιθετικός, Σάμουελ Αρμεντέρος, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24. Ο διεθνής με την εθνική Σουηδίας ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και ως σέντερ φορ, είναι ελεύθερος και έχει προταθεί εδώ και κάποιες μέρες στην ομάδα της Κρήτης και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του αρέσει στους ιθύνοντες της.

Ο Αρμεντέρος έκανε μεγάλη καριέρα σε Ολλανδία και Βέλγιο αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Χέρακλες, Άντερλεχτ, Φέγενορντ, Βίλεμ, Άντερλεχτ και εν συνεχεία έπαιξε στην Καραμπάκ αλλά και στην Ιταλία με την Μπενεβέντο και την Κροτόνε ενώ είχε και ένα πέρασμα από το MLS και συγκεκριμένα από το Πόρτλαντ ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Φουτζέιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Ο ΟΦΗ αναζητά έναν ποδοσφαιριστή τουλάχιστον για την επιθετική του γραμμή για να καλύψει το κενό του Γιάννου που ήδη αποχώρησε, ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει με τον Γκαγέγκος, που ήθελε να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του. Οπότε δεν αποκλείεται οι εξελίξεις, αν τελικά ο Αρμεντέρος είναι ο εκλεκτός, να είναι άμεσες.

Στο παρελθόν ο 31χρονος πλέον επιθετικός είχε υπάρξει στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία με αποτέλεσμα έως σήμερα ο Σουηδός να μην έχει αγωνιστεί στην πατρίδα μας.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ