ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση για τους Κρητικούς χωρίς τον Νιόπλια

Οι παίκτες του ΟΦΗ στην πρώτη προπόνηση των Κρητικών
Οι παίκτες του ΟΦΗ στην πρώτη προπόνηση των Κρητικών EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2022/23 με τον Νίκο Νιόπλια να είναι απόντας εξαιτίας ίωσης.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τη σεζόν 2022/23 ξεκίνησε. Οι παίκτες της κρητική ομάδας πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο την Τετάρτη (29/6) το απόγευμα.

Από αυτήν απουσίασε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ απόντες ήταν και οι Βούρος (θεραπεία λόγω τραυματισμού του στο τελευταίο ματς), Επασί (επιπλέον άδεια λόγω εθνικής), Μεγιάδο (γραφειοκρατικό ζήτημα και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες) και Φαν Ντάινεν (ίωση).

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

"Χωρίς την παρουσία του προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκου Νιόπλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/6) η πρώτη προπόνηση για την σεζόν 2022-23 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, ασκήσεις χαμηλής και μεσαίας έντασης με μπάλα, παιχνίδια κατοχής.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Σωτηρίου, Σηφάκης, Μανδάς, Weiss, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Στάικος, De Guzman, Durmishaj, Αποστολάκης, Neira, Μπουζούκης, Toral, Τσιλιανίδης, Kamau και Γρίβας.

Οι Βούρος, Epassy, Mellado και van Duinen απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, με την επόμενη συνάντηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (30/6), στις 09:00".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ