STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Καθάρισε με τεσσάρα και τον σπρώχνει στον υποβιβασμό

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Καθάρισε με τεσσάρα και τον σπρώχνει στον υποβιβασμό
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ πήρε άνετη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 4-0, με τους Ηπειρώτες να είναι όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμο. Ριέρα (10', 87'), Μπάκου (45+4') και Ισέκα (58') τα γκολ των Κρητικών. Με δέκα παίκτες οι Ηπειρώτες από το 26', εξαιτίας αποβολής του Εραμούσπε.

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα playouts της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική και επικράτησαν 4-0, έχοντας "καθαρίσει" ουσιαστικά από τo πρώτο μέρος.

Ο Ριέρα άνοιξε το σκορ στο 10', ενώ ο Μπάκου έκανε το 2-0 στο 45+4'. Οι Ηπειρώτες αγωνίζονταν με δέκα από το 26', εξαιτίας αποβολής του Εραμούσπε. Το τρίτο γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο Ισέκα στο 58', ενώ το 4-0 διαμόρφωσε ο Ριέρα στο 87'.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει στην δεύτερη κατηγορία ολοένα και περισσότερο. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν είναι ουραγός με 19 πόντους στο -6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, οι Κρητικοί είναι άνετοι με 30 πόντους.

Το ματς

Ο ΟΦΗ μπήκε από νωρίς δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Εραμούσπε φάνηκε να ελέγχει μία μεταβίβαση στην περιοχή, ο Μπάκου κράτησε την κατοχή ζωντανή για τους Κρητικούς, ο Μαρινάκης τροφοδότησε τον Ριέρα, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Καθάρισε με τεσσάρα και τον σπρώχνει στον υποβιβασμό

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, με τον ΠΑΣ να επιχειρεί να χτυπήσει στην κόντρα. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους Ηπειρώτες στο 26'. Ο Εραμούσπε έκοψε με φάουλ τον Ισέκα σε επέλασή του από τα αριστερά και είδε την κίτρινη. Όμως ο διαιτητής κλήθηκε από τον VAR, τσέκαρε τη φάση στο μόνιτορ και άλλαξε την απόφασή του σε απευθείας κόκκινη, με τους παίκτες τον ΠΑΣ να διαμαρτύρονται έντονα.

Οι Κρητικοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και πατούσαν αρκετά πυκνά στην περιοχή του Νάγκι, απειλώντας την εστία του. Στο 45+4' με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Μπάκου, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και πλάσαρε για το 2-0.

Η υπεροχή του ΟΦΗ ήταν έκδηλη και στο δεύτερο μέρος. Στο 51' ο Ριέρα πάτησε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Νάγκι, όμως πλάσαρε άουτ. Επτά λεπτά αργότερα έγινε και το 3-0. Έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον στο δεύτερο δοκάρι, ο Ισέκα πετάχτηκε, πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Μάλιστα, στο 66' ο Ισέκα σκόραρε με υπέροχο τρόπο. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτεθειμένος. Ο ΟΦΗ έβαλε τελικά το... κερασάκι στο 87ο λεπτό. Ο Φελίπε βρήκε πανέμορφα τον Ριέρα, ο οποίος στα δεξιά εντός περιοχής, έκανε το σουτ δυνατά και νίκησε τον Νάγκι για το 4-0.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Καθάρισε με τεσσάρα και τον σπρώχνει στον υποβιβασμό


  • ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69' Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69' Λουκάο), Μεγιάδο (69' Μπάκιτς), Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ (69' Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα
  • ΠΑΣ: Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80' Λιάσος), Ριένστρα (46' Τζίνο), Ροσάλες (46' Ροσέρο), Τζίμας (46' Ντεμίρ), Κόντε (69' Λεό)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ