STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Ξέσπασε με τεσσάρα στο ονειρικό ντεμπούτο του Δέλλα στους Κρητικούς

Ο Ααρόν Λεγιά Ισεκά
Ο Ααρόν Λεγιά Ισεκά EUROKINISSI SPORTS

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να επικρατούν 4-0 του Πανσερραϊκού για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Δύο γκολ ο Ισεκά (23', 33'), από ένα ο Λαμπρόπουλος (29') και ο Μπάκου (79').

Ο ΟΦΗ χρειαζόταν τη νίκη και την πήρε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 4-0 του Πανσερραϊκού για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Τραϊανό Δέλλα να ξεκινάει απολύτως επιτυχημένα την θητεία του στον Όμιλο.

Το πρώτο μέρος ήταν ονειρικό για τους Κρητικούς και κατάφεραν να "καθαρίσουν" την υπόθεση τρίποντο μέσα σε δέκα λεπτά. Ο Ισεκά άνοιξε το σκορ στο 23', με τον Λαμπρόπουλο στο 29' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 33' ο Ισεκά έγραψε το 3-0, με τον Μπάκου στο 79' να ολοκληρώνει τον θρίαμβο των γηπεδούχων.

Ο ΟΦΗ έβαλε τέλος σε σερί πέντε ηττών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Betsson και έφτασε τους 23 πόντους παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, πέρα από ψυχολογία. Ο Πανσερραϊκός έχει τους ίδιους πόντους, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να μένει τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα μακριά από τη νίκη.

Το ματς

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα και να έχουν επιθετική προσέγγιση. Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί με κεφαλιά του Διαμαντή και την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία. Οι Κρητικοί πάτησαν το πόδι στο γκάζι και στο 23ο λεπτό μπήκαν μπροστά στο σκορ.

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Ξέσπασε με τεσσάρα στο ονειρικό ντεμπούτο του Δέλλα στους Κρητικούς

Ο Ισέκα έπαιξε ιδανικά το ένα-δύο με τον Μπάκου, ο επιθετικός των Κρητικών βρέθηκε απέναντι από τον Χόβαν δεξιά της περιοχής και σούταρε ιδανικά για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ βρήκε και το δεύτερο του γκολ. Στο 29' Ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ από τα από τα αριστερά, ο Μορέιρα πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω και ο Λαμπρόπουλος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε για το 2-0 των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ ήταν ασταμάτητος και στο 33' ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ. Οι Κρητικοί έκλεψαν την μπάλα και έφυγαν γρήγορα στην κόντρα από τα δεξιά. Ο Τοράλ συνδυάστηκε με τον Μπάκου, ο οποίος είδε τον ελεύθερο Ισεκά, ο οποίος προ κενής εστίας από τα αριστερά της περιοχής πλάσαρε για το 3-0. Στο 41' ο ΟΦΗ είχε καλή στιγμή και για τέταρτο γκολ με τον Τοράλ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Πράγματι ο Πανσερραϊκός είχε κάποιες τελικές, χωρίς ωστόσο να απειλεί σημαντικά, με τον ρυθμό να είναι αισθητά πιο πεσμένος, εξαιτίας και του ύψους του σκορ υπέρ των Κρητικών.

Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να βρει κάποια απάντηση, με τον ΟΦΗ να απειλεί στην αντεπίθεση. Στο 74ο λεπτό προειδοποίησε με γυριστό του Φελίπε εκτός ισορροπίας με την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο στο 79'. Ο ΟΦΗ έτρεξε στην αντεπίθεση, ο Μπάκου πήρε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή, έκανε το πλασέ απέναντι από τον Χόβαν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Ξέσπασε με τεσσάρα στο ονειρικό ντεμπούτο του Δέλλα στους Κρητικούς
  • ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (46' Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ, Γκαγέγος (81' Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (72' Αποστολάκης), Ισέκα (72' Φελίπε)
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Διαμαντής (46' Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46' Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46' Στάικος), Τομάς (66' Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46' Χατζηστραβός), Άλεκσιτς
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ