ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ομιλία του Λυσάνδρου στους παίκτες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου βρέθηκε στην προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές με αφορμή το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ, μετά την αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά, μπαίνει σε μία νέα περίοδο. Το μέτριο ξεκίνημα των Κρητικών στο πρωτάθλημα προκάλεσε εξελίξεις, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλου της ομάδας, Μηνά Λυσάνδρου να δίνει το παρών στην προπόνηση της Τρίτης (13/09) και να μιλάει στους παίκτες.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο προπονητής, Νίκος Νιόπλιας και αφού παρουσίασε το νέο μέλος του τεχνικού τιμ, κ. Νίκο Κουνδουράκη, ενώ στη συνέχεια μπήκε στα αποδυτήρια ο κ. Λύσανδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε στους ποδοσφαιριστές:

"Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε άμεσα. Σας εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το πιστεύουμε ειλικρινά και να συνεχίσετε να το πιστεύετε κι εσείς.

Είναι η στιγμή για όλους να συγκεντρωθούμε, να σκεφτούμε θετικά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μην ξεχνάτε κάτι σημαντικό: 'Οι έξυπνοι άνθρωποι βρίσκουν λύσεις, ενώ οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες'. Είναι η στιγμή να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, αλλά και στους υπόλοιπους, πως είμαστε έξυπνοι και νικητές".

Από εκεί και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νίκος Μαρινάκης αισθάνεται ενοχλήσεις ψηλά στο δεξί πόδι και θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιάννης Μπουζούκης. Στα θετικά, το γεγονός ότι οι Μεγιάδο και Ντουρμισάι παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα και ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ