ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ολοκληρώνεται η παραχώρηση του Λάρσον στην Λίλεστρομ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Μετά από μία διετία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Έρικ Λάρσον ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι, με τους ασπρόμαυρους να δίνουν τα χέρια με την Λίλεστρομ και να αναμένεται εντός της ημέρας η μετακίνησή του στους Νορβηγούς.

Ο ΟΦΗ συμμετέχει στα playouts της Stoiximan Super League και θέλει ακόμη πέντε αγώνες για να αποχαιρετήσει τη σεζόν, με τις διεργασίες ωστόσο εντός της ομάδας όσονα φορά σε προσθήκεις/αποχωρήσεις να είναι έντονες.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η υπόθεση του Έρικ Λάρσον, με τον Σουηδό δεξιό μπακ να αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Ηρακλείου από το καλοκαίρι του 2022 και έπειτα αλλά να ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για πιο ψυχρά κλίματα.

Και αυτό γιατί οι συνομιλίες μεταξύ των ανθρώπων του ΟΦΗ και της Λίλεστρομ έφτασαν σε πολύ προχωρημένο στάδιο και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η παραχώρησή τού στους Νορβηγούς.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιό του 32χρονου Σουηδού με τους Κρητικούς έληγε το καλοκαίρι, με τον Λάρσον να είναι τραυματίας αυτή την περίοδο και δύσκολα να προλάβαινε να αγωνιστεί σε πάνω από 1-2 ματς μέχρι το τέλος.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ