VIRAL

ΟΦΗ: Ο Τοράρινσον συμμετείχε στον ημιτελικό της Ισλανδίας για τη Eurovision 2018

Ο Γκούντμουντουρ Τοράρινσον τραγουδάει στα προκριματικά της Ισλανδίας για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2018 Print Screen YouTube

Ο Γκούντμουντουρ Τοράρινσον, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/8) από τον ΟΦΗ, έχει συμμετάσχει στον ημιτελικό της Ισλανδίας για το τραγούδι που θα εκπροσωπούσε τη χώρα στη Eurovision το 2018.

Εκτός αμυντικές ικανότητες, ο νέος παίκτης του ΟΦΗ, Γκούντμουντουρ Τοράρινσον, που υπέγραψε με τους Κρητικούς διετές συμβόλαιο, φαίνεται πως διαθέτει και καλλιτεχνική “φλέβα”.

Ο 30χρονος αμυντικός συγκεκριμένα, είχε διαγωνιστεί στον ημιτελικό της Ισλανδίας για την πρόκριση του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε τη χώρα στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ