FOOTBALL ANALYSIS

ΟΦΗ: Ο Ντίκο πήρε αυτό που άξιζε σε μία εμφάνιση-ρεκόρ

Ο Ντίκο στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο
Ο Ντίκο στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο INTIME

Ο ΟΦΗ επικράτησε 4-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με τον Ντίκο να πετυχαίνει τα δύο πρώτα του γκολ με τη φανέλα των Κρητικών και να κάνει πάρτι στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες και με τον πιο επιβλητικό τρόπο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 4-0 του Παναιτωλικού για την 17η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ο Νουά Ντίκο.

Ο επιθετικός από το Μάλι πέτυχε δύο γκολ και το πρώτο μάλιστα ήταν χάρμα οφθαλμών. Ο Ντιουσέ τον τροφοδότησε με το κεφάλι και ο Ντίκο σηκώθηκε στον αέρα και με ανάποδο ψαλίδι βρήκε τα δίχτυα του Ανέστη.

Έτσι, στο 15ο παιχνίδι με τη φανέλα των Κρητικών στο πρωτάθλημα κατάφερε να βρει τα πρώτα του δύο γκολ. Ο 30χρονος επιθετικός πήρε αυτό που άξιζε με τα δύο αυτά τέρματα.

Στο παρακάτω γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις τελικές του Ντίκο στα παιχνίδια του με τον ΟΦΗ.

Ο χάρτης τελικών και τα xGoals του Ντίκο με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα
Ο χάρτης τελικών και τα xGoals του Ντίκο με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Ο Ντίκο έχει 29 τελικές, οι περισσότερες μέσα από την περιοχή με αξία 2.22xG. Πριν από το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες είχε 1,93xG, χωρίς αυτός ο αριθμός να μεταφράζεται σε κάποιο τέρμα. Πλέον με τα δύο γκολ του σαν να αποδόθηκε ένα είδους δικαιοσύνη.

Το ρεκόρ στις ενέργειες στην περιοχή

Ο Ντίκο έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις ενέργειές του στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι ενέργειες και οι επιδόσεις του Ντίκο στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ
Οι ενέργειες και οι επιδόσεις του Ντίκο στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Ο 30χρονος επιθετικός κινήθηκε κυρίως από την δεξιά πλευρά, αφήνοντας την αριστερή στον Νέιρα. Ολοκλήρωσε το ματς με 11 ενέργειες στην περιοχή του αντιπάλου, μία επίδοση - ρεκόρ. Κανείς άλλος παίκτης του ΟΦΗ δεν έχει πατήσει τόσες φορές στην αντίπαλη περιοχή σ' ένα παιχνίδι.

Μάλιστα, είναι και από τις πιο υψηλές του πρωταθλήματος, καθώς μπροστά του είναι μόνο οι Γκαρσία, Παλάσιος και Μάντζης με 12 ενέργειες στην περιοχή του αντιπάλου σ' ένα ματς. Επιπλέον, τελείωσε το παιχνίδι με 33 ενέργειες και 8 στις 13 πάσες στην επίθεση.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ