STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 0-4: Κρητικό show με τεσσάρα και γκολάρα Ντίκο στο Αγρίνιο

Ο Ντιουσέ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ
Ο Ντιουσέ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ ΙΝΤΙΜΕ

Ο κυριαρχικός ΟΦΗ πήρε το διπλό στο Αγρίνιο επικρατώντας 4-0 του Παναιτωλικού για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο Ντίκο πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο 27', ενώ σκόραρε άλλη μία φορά στο 52'. Τοράλ (73') και Τσιλιανίδης (90+4') διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στο Αγρίνιο και πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Οι Κρητικοί επικράτησαν 4-0 του Παναιτωλικού για την 17η αγωνιστική της Super League και πανηγύρισαν το τρίποντο μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 0-4: Κρητικό show με τεσσάρα και γκολάρα Ντίκο στο Αγρίνιο

Ο Νουά Ντίκο άνοιξε το σκορ με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι, ενώ στο 52' πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Τοράλ στο 73' ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ ο Τσιλιανίδης στο 90+3' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα,

Πλέον, η ομάδα του Νταμπράουσκας πήρε ανάσα καθώς έφτασε τους 15 πόντους στην 11η θέση. Παράλληλα, ο Παναιτωλικός έμεινε στους 19 βαθμούς και είναι στην 8η θέση.

Το ματς

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση. Κρατούσε την μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε να βρει λύσεις για να πατήσει στην περιοχή του Παναιτωλικού. Οι Κρητικοί πήραν το γκολ που έψαχναν στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης και μάλιστα με απίθανο τρόπο.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε, αλλά όχι μακριά. Ο Ντιουσέ στα όρια της περιοχής με κεφαλιά τροφοδότησε τον Ντίκο, ο οποίος με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός πήρε την κατοχή και προσπάθησε να βρει απάντηση με κεφαλιά του Καρέλη στο 30ο λεπτό. Ωστόσο, η ομάδα του Νταμπράουσκας έκλεινε τους χώρους και πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Στο 51' έδειξε τα δόντιά του με το πλασέ του Νέιρα έπειτα από απόκρουση του Ανέστη να σταματάει στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα οι Κρητικοί έκαναν δύο τα τέρματά τους.

Ο Τοράλ είδε την κίνηση του Ντίκο αριστερά. Ο στράικερ από το Μάλι πάτησε περιοχή και από δύσκολη γωνία, πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για το 2-0. O ΟΦΗ συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι σε μία κυριαρχική εμφάνιση. Στο 73' ο Λάρσον με το εξωτερικό από τα δεξιά βρήκε τον Τοράλ, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 90+3' πέτυχε ακόμη ένα τέρμα. Ο Τζου έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ανέστης απέκρουσε, ο Τσιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ προλαβαίνοντας τον Μλάντεν και πλάσαρε για το 4-0.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 0-4: Κρητικό show με τεσσάρα και γκολάρα Ντίκο στο Αγρίνιο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης (71' Λιάβας), Μλάντεν, Μάλης (70' Σίλβα), Χουχούμης, Ξενιτίδης (46' Κολοβός), Φλόρες, Ντίας, Σενγκέλια (78' Μάρτενσον), Καρέλης, Νταγκό (60' Χατζηθεοδωρίδης)

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο (76' Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (70' Τοράρινσον), Τοράλ (76' Γκερέρο), Νέιρα (69' Τσιλιανίδης), Ντίκο (85' Τζου)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ