ΟΦΗ

ΟΦΗ: Προς ανανέωση με Νιόπλια

Ο Νίκος Νιόπλιας πριν από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για τα playouts της Super League Interwetten.
Ο Νίκος Νιόπλιας πριν από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ είναι ένα βήμα πριν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια, καθώς απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για να έρθουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία. Οι επίσημες ανακοινώσεις ενδέχεται να γίνουν πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, όπως αναφέρει το "Capitano.gr".

Ο 56χρονος τεχνικός είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του ΟΦΗ, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, προκειμένου να συμφωνήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να υπάρξουν πριν από την τελευταία αγωνιστική των playouts, κόντρα στον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ. Μόλις κλείσει και το θέμα του προπονητή, οι Κρητικοί θα ξεκινήσουν άμεσα το σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΑ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ

Παράλληλα μαζί με το θέμα του προπονητή, στον ΟΦΗ επιθυμούν και τη θωράκιση της διοίκησης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "gentikoule.gr", ο Μηνάς Λυσάνδρου έκανε αποδεκτή την πρόταση του Μιχάλη Μπούση να αναλάβει ρόλο στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της Super League Interwetten, θα αναλάβει ηγετικό πόστο στην ομάδα, πιθανόν αυτό του εκτελεστικού διευθυντή. Ο Λυσάνδρου γνωρίζεται με τον Ηλία Πουρσανίδη, από την κοινή θητεία τους στον Ηρακλή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ