ΟΦΗ

ΟΦΗ μεταγραφές: Ο Χριστογεώργος υπέγραψε για 2,5 χρόνια

ΟΦΗ μεταγραφές: Ο Χριστογεώργος υπέγραψε για 2,5 χρόνια

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα, Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι με κάθε επισημότητα ο Νίκος Χριστογεώργος. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του23χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Χριστογεώργος αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, μετρώντας τη φετινή σεζόν τρεις συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει και κάτω από τα γκολπόστ σε δύο αγώνες της πρώτης ομάδας.

Ο νεαρός γκολκίπερ αναμένεται την Τετάρτη (01/02) στο Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Χριστογεώργου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 2000, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ενώ μετρά 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και συνολικά 20 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β’.

Έχει χριστεί διεθνής με τις U19 και U21 της χώρας μας.

Νίκο, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

TAGS ΟΦΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ