ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουκάο

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουκάο
OFI CRETE FC

Επίσημα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι ο 27χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Λουκάο, ο οποίος υπέγραψε στους Κρητικούς έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρεσάν που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Οι Κρητικοί ενισχύθηκαν στο κέντρο της άμυνας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λουκάο.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκουαρανί, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Lucas Silva Afonso (Lucão), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 27χρονος αμυντικός (γενν. 23 Μαρτίου 1996, Μπραζίλια) ο οποίος μετρά 14 συμμετοχές με την São Paulo σε Copa Libertadores και Copa Sudamericana, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της βραζιλιάνικης ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του, εκτός από την São Paulo (64 συμμετοχές, 1 γκολ), έχει φορέσει επίσης τα χρώματα των Estoril Praia (8 συμμετοχές), Goiás (5 συμμετοχές), CSA (90 συμμετοχές, 5 γκολ), Mirassol-SP (10 συμμετοχές) και Guarani (50 συμμετοχές).

Έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U20 & U23 της Βραζιλίας.

Lucas καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ