ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Μοσκέρα η αποστολή των Κρητικών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ: Με Μοσκέρα η αποστολή των Κρητικών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα βρίσκεται στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για την αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League (6/4, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (6/4, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν αποστολή. Ο Μοσκέρα επέστρεψε και είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα. Οι Μπρεσάν, Χιμένεθ και Νέιρα συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης και είναι εκτός, με τον Ηλία Σημαντηράκη να συνεχίζει θεραπεία.

Πέρα από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Μάνουελ Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης και Τίτος Κουτεντάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ