ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με απουσίες κόντρα στην Κηφισιά οι Κρητικοί

ΟΦΗ: Με απουσίες κόντρα στην Κηφισιά οι Κρητικοί
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ έχει ταξιδέψει στην Αθήνα με αρκετές απουσίες καθώς ο Δέλλας δεν υπολογίζει στους Τοράλ, Νέιρα και Θοράρινσον μεταξύ άλλων.

Ο ΟΦΗ θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη αγωνιστική των playouts κόντρα στην Κηφισιά εκτός έδρας με τον Τραϊανο Δέλλα να έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Θοράρινσον αλλά και τους Τοράλ, Μπρεσάν και Νέιρα μεταξύ άλλων που έμειναν στην Κρήτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (16/3, 17:30) αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγκος, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένες, Φελίπε, Μοσκέρα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τοράλ, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, οι Ματέους Μπρεσάν, Χουάν Νέιρα και Ηλίας Σημαντηράκης, οι οποίοι συνέχισαν θεραπεία, ο τιμωρημένος, Γκουντμούντουρ Θοράρινσον και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Τίτος Κουτεντάκης".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ