ΟΦΗ

ΟΦΗ: Επέστρεψαν Φελίπε και Τοράλ, εκτός Μπαλογιάννης, Μεγιάδο κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Τοράλ στην αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Τοράλ στην αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1/4, 19:30, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24), με τους Φελίπε και Τοράλ να επιστρέφουν. Εκτός είναι οι Μπαλογιάννης, Μεγιάδο.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/4, 19:30, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν αποστολή.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στη διάθεσή του τον Λουίζ Φελίπε, αλλά και τον Τζον Τοράλ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και επελέγησαν από τον Λιθουανό.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Μιγκέλ Μεγιάδο εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ στην αποστολή δεν μπήκε και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Δεν συμμετείχε στην προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Περέα, Μπάκιτς, Τζου, Γκόνινγκ, Φελίπε, Ντίκο, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ