STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0: Ο Ντουρμισάι σκόραρε δις και "καθάρισε" μέσα σε δύο λεπτά τους Περιστεριώτες

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντουρμισάι απέναντι στον Ατρόμητο
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντουρμισάι απέναντι στον Ατρόμητο INTIME

Ο ΟΦΗ "καθάρισε" την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ από το πρώτο μέρος, με τον Φιορίν Ντουρμισάι να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη, βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ έδειξε την υπεροχή του απέναντι στον Ατρόμητο από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο της αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι Κρητικοί πήραν ένα άνετο τρίποντο με 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των Κρητικών.

Ο 24χρονος επιθετικός βρήκε για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα του ΟΦΗ και σκόραρε έπειτα από 13 μήνες, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 8 Μαΐου με την ΑΕΛ κόντρα στον Βόλο στα Play Out του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς και να απειλήσει μόλις στο 2', αλλά η άμυνα των γηπεδούχων δήλωσε παρών, κόβοντας την επίθεση των Περιστεριωτών. Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε ένα παιδικό λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και έπειτα από ασυνεννοησία του Χατζηισαΐα και του Πίριτς, οι οποίοι δεν συνεργάστηκαν σωστά, του έδωσαν την ευκαιρία να κλέψει την μπάλα και να σουτάρει για το 1-0, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα και προτού οι φιλοξενούμενοι προλάβουν να ανασυνταχθούν μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν, βρέθηκαν να χάνουν με 2-0. Ο Ντουρμισάι ήταν εκείνος που πλήγωσε ξανά την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Ο 24χρονος επιθετικός ευνοήθηκε από την κόντρα πάνω στον Χατζηισαΐα, δοκίμασε το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής και νίκησε τον Πίριτς για δεύτερη φορά στο 10'.

Το προβάδισμα των δύο τερμάτων έδωσε τη ψυχολογία στους γηπεδούχους να κυνηγήσουν και το τρίτο γκολ, σημειώνοντας μάλιστα, μεγάλη ευκαιρία στο 25' με τον Φαν Ντούινεν, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, κέρδισε την κόντρα με τον Πίριτς, αλλά το σουτ του "κόπηκε" από τον Γκαλβάο. Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Επασί, με τον Βασιλανωνόπουλο, ο οποίος σημείωσε τρεις τελικές, να μην ανησυχεί τον Καμερουνέζο κίπερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχισε με το πόδι στο "γκάζι", έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Καμάου, τον οποίο σταμάτησε ο Κιβρακίδης. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το τρίτο γκολ στο 85' με τον Λάζαρο Λάμπρου, το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε, καθώς ο 23χρονος ήταν σε θέση οφσάιντ, με το σκορ να μένει στο 2-0 και τον Ατρόμητο να παραμένει ουραγός στην κατάταξη της Super League.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.


Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ