ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Στάρτζεον στη Ρακόφ

Ο Φάμπιο Στάρτζεον με τη φανέλα του ΟΦΗ
Ο Φάμπιο Στάρτζεον με τη φανέλα του ΟΦΗ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Φάμπιο Στάρτζεον στη Ρακόφ Τσεστοχόβα. Ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, με τη δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια.

Ο Φάμπιο Στάρτζεον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρακόφ Τσεστοχόβα, με τον 27χρονο Πορτογάλο δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια. Στη Ρακόφ αγωνίζεται και ο 22χρονος μέσος, Γιάννης Παπανικολάου.

Ο Στάρτζεον την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, έχοντας απολογισμό έξι γκολ και δύο ασίστ σε 33 συμμετοχές με τους Κρητικούς. Στην Ελλάδα είχε αγωνίστει και με την Ξάνθη, ως δανεικός από τη Φεϊρένσε, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και έξι ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Στάρτζεοζ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Fabio Sturgeon στην Rakow Czestochowa.

Ο Fabio Sturgeon ήρθε στον ΟΦΗ τον Σεπτέμβριο του 2020 και στο διάστημα παραμονής του συμμετείχε σε 33 αγώνες, πετυχαίνοντας 6 γκολ, ενώ αναδείχθηκε MVP της ομάδας μας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Super League.

Fabio, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στον ΟΦΗ και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ