ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδεύει προς Τότεναμ ο Ντραγκούσιν, κινείται για άλλον στόπερ η Μπάγερν

Οδεύει προς Τότεναμ ο Ντραγκούσιν, κινείται για άλλον στόπερ η Μπάγερν
Ο Ράντου Ντραγκούσιν με τη φανέλα της Τζένοα σε αγώνα της Serie A PRINT SCREEN YOUTUBE

Την Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου φαίνεται προς προτιμάει η φετινή έκπληξη της Serie A, Ράντου Ντραγκούσιν, με την Μπάγερν Μονάχου να κινείται πλέον για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Τον ιδανικό παρτενέρ του Κρίστιαν Ρομέρο στο πρόσωπο της φετινής έκπληξης της Serie A, Ράντου Ντραγκούσιν, φαίνεται πως βρήκε η Τότεναμ, η οποία κέρδισε τη "μάχη" με την Μπάγερν Μονάχου για την υπογραφή του παίκτη.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου συμφώνησε με τη διοίκηση της Τζένοα για την άμεση μεταγραφή του 21χρονου Ρουμάνου με ένα ποσό που θα αγγίξει τα 25.000.00 ευρώ, ενώ ακόμα πέντε εκατομμύρια αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους.

Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο δεξιός μπακ των Σπιρουνιών, Τζεντ Σπενς, καθώς ο Άγγλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αυστραλού τεχνικού και θα δοθεί δανεικός στους Ιταλούς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής Ρουμάνος φημίζεται για την ικανότητα του στις εναέριες μονομαχίες και στις τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, αποτελώντας στα μάτια του Ποστέκογλου τον κατάλληλο αντικαταστάτη του τραυματία Μίκι φαν ντε Βεν.

Πλέον, η Μπάγερν Μονάχου, η οποία είχε μπει "σφήνα" τα τελευταία 24ωρα για την απόκτηση του Ντραγκούσιν, στρέφει την προσοχή της σε άλλες λύσεις, με τον 24χρονο στόπερ της Λανς, Κέβιν Ντάνσο, να βρίσκεται ψηλά στη "βαυαρική" λίστα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΠΑΓΕΡΝ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ