ΟΦΗ

"Όχι" στον Ολυμπιακό για εισιτήρια

"Όχι" στον Ολυμπιακό για εισιτήρια
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε εισιτήρια για το ματς της 26ης αγωνιστικής στο Ηράκλειο με την ΠΑΕ ΟΦΗ να απαντά αρνητικά. Άρχισε η προετοιμασία για το ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Αρνητικά απάντησε η ΠΑΕ ΟΦΗ στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την χορήγηση εισιτηρίων στο ματς της 26ης αγωνιστικής που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (11/2) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό μέσω του εκπροσώπου του, Κώστα Παναγόπουλου να ζητά την Θύρα 6 για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ, που εκπροσωπήθηκε από τους Ανδρέα Μανουσάκη, Γιώργο Βλαχάκη, Θεανώ Ρασούλη, απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" θα έχει μόνο οπαδούς της Κρητικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, την Πέμπτη (13/2), στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανθρακικό έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσει φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (12/2, 15.00) στο κεντρικό γήπεδο και έπειτα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ