ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όχι" σε Βαγιαδολίδ για Φετφατζίδη

"Όχι" σε Βαγιαδολίδ για Φετφατζίδη
Φετφατζίδης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Βαγιαδολίδ για τον δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη

Ο νεαρός άσος των ερυθρόλευκων δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής της φετινή σεζόν και η αλήθεια είναι πως τον Δεκέμβριο βρέθηκε μία ανάσα από το να δοθεί δανεικός στην Γερμανία.

Μετά από συζήτηση που είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και την αποχώρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο 22άχρονος άσος πήρε ευκαιρίες.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν νέα πρόταση για τον δανεισμό του Φετφατζίδη από την Ισπανία και συγκεκριμένα την Βαγιαδολίδ.

Η απάντηση ήταν αρνητική, αφού οι Ισπανοί ήθελαν να μπει οψιόν αγοράς κάτι που δεν συζητούν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό.

Έρχεται ο Μίτσελ

Σ' ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις με τον Μίτσελ, υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης και δεν αποκλείεται ο Ισπανός να έρθει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο και να παρακολουθήσει το ματς με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας με το 1-0 επί της Καβάλας καθώς και την επανεμφάνιση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 7,5 μήνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ