ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Όχι Ντελούρα στην επέμβαση

Όχι Ντελούρα στην επέμβαση
Ντελούρα

Κατόπιν επιθυμίας του, ο Ντελούρα δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση όπως αρχικά είχε ζητήσει ο ίδιος.

Ο ποδοσφαιριστής ενώ νωρίτερα φερόταν αποφασισμένος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να είναι ιατρικά και ψυχολογικά 100% υγιής ο ίδιος όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, το βράδυ άλλαξε γνώμη και ζήτησε προθεσμία δύο-τριών εβδομάδων για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, μήπως τελικά καταφέρει να αποφύγει το χειρουργείο.
Μάλιστα ο Ντελούρα αναμένεται να αναχωρήσει για τη Γερμανία όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Eτσι σημειώθηκε ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Γερμανού επιθετικού που ευελπιστεί ότι τελικά θα αποφύγει το νυστέρι και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση νωρίτερα.

Στο μεταξύ στα υπόλοιπα αγωνιστικά οι "κυανέρυθροι" επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας. Οι Λουίς Λουρένσο και Σεκού Μπερτέ γυμνάστηκαν μόνοι τους στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος όπως έγινε γνωστό οι Γιώτης Σταματόπουλος και Αμπντέρ Ραμντάν θα παρακολουθήσουν το Σάββατο την προσεχή αντίπαλο του Πανιωνίου στο Κύπελλο UEFA, Σοσό στην αναμέτρηση της με την Στρατσμπούρ.

Διευκρινίσεις της ΠΑΕ για Ντελούρα

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την υπόθεση του Μίχαελ Ντελούρα εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος στην οποία επιβεβαιώνει την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να αναβληθεί η χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία και να ζητήσει δεύτερη ιατρική γνώμη.

Παράλληλα όμως όπως αναφέρεται οι τελικές επιλογές ανήκουν στο ιατρικό τιμ της ομάδας. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Αν και είχε ζητηθεί από τον ίδιο και είχε προγραμματιστεί χειρουργείο για τον Μίχαελ Ντελούρα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το προηγούμενο βράδυ της επέμβασης ζήτησε να αναβληθεί το χειρουργείο και να επισκεφτεί γιατρούς στη Γερμανία για να πάρει και δεύτερη ιατρική γνώμη.

Μετά από συγκατάθεση της Διοίκησης της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε σήμερα στη Γερμανία. Με την επιστροφή του, το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ Πανιώνιος θα επανεξετάσει τον ποδοσφαιριστή και θα δώσει νέα γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν στερεί από κανένα ποδοσφαιριστή το δικαίωμα της δεύτερης ή τρίτης γνώμης αλλά οι τελικές επιλογές είναι του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ Πανιώνιος και όχι των ποδοσφαιριστών».
















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ