ΑΡΗΣ

Όχι Κούπερ στην Μπόκα Τζούνιορς

Όχι Κούπερ στην Μπόκα  Τζούνιορς
κουπερ

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς κάτι που ικανοποίησε την διοίκηση

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη που στα μέσα του Δεκέμβρη είχε υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, του 2011, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, απάντησε αρνητικά στην κρούση της Μπόκα Τζούνιορς δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι τιμάει την υπογραφή του.
Κι όχι μόνο αυτό αλλά και το μόνο που επιθυμεί ο Κούπερ είναι από εδώ και στο εξής στο υπόλοιπο της χρονιάς να μπορέσει να οδηγήσει τον Άρη και στο κάτι παραπάνω από την συμμετοχή του στο Europa League της επόμενης χρονιάς.

Τόσο στον θεσμό του Κυπέλλου hellas online με την κατάκτησή του στο μεγάλο ραντεβού της 24ης Απριλίου που είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ όσο και στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ στο κυνήγι της 1ης θέσης που θα ισοδυναμεί με συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμα και ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, Φρανθίσκο Χαβίτο, σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 έδειξε να μην σκέφτεται το τι έχει πετύχει με τους συμπαίκτες του μέχρι σήμερα αλλά την συνέχεια της χρονιάς. «Είχαμε δύσκολο μήνα, αλλά πετύχαμε πολλά με τη δουλειά μας. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας. Τώρα θα κριθούν όλα και μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα μας.

Ο μεγάλος μας στόχος είναι το Κύπελλο. Είναι ένας μεγάλος τελικός και είμαστε πανέτοιμοι. Σκεφτόμαστε, όμως, πρώτα και τα επόμενα δύο παιχνίδια του Πρωταθλήματος, για να φτάσει η ομάδα μας στα πλέι οφ. Εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα κι όταν με το καλό τελειώσουν αυτά, τότε θα κοιτάμε μπροστά για τον τελικό».

Παράλληλα στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης δικαιολογημένα επιθυμούν βλέποντας την άμεση προσαρμογή του Κούπερ να προχωρήσουν στην κατάθεση νέας πρότασης στο πρόσωπό του για νέο συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της Τρίτης (06/04) αυτό περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση με τους Θέμη Κουλουχέρη και Νταρίο Φερνάντες να μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και να τέθηκαν στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μιχάλης Σηφάκης ενώ για αύριο το πρόγραμμα του Αργεντινού τεχνικού του Άρη περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Παράλληλα από το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα τύπου FIFA που θα πρέπει να έχει περαστεί μέχρι τις 17 του μήνα. Μέχρι δηλαδή το επόμενο Σάββατο σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης της ΠΑΕ προς την αρμόδια εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ