PREMIER LEAGUE

Ο Ζοζέ Σα έβγαλε την ασίστ στον Χιμένες για το 1-0 της Γουλβς στην έδρα της Σαουθάμπτον

Ο Ζοζέ Σα έβγαλε την ασίστ στον Χιμένες για το 1-0 της Γουλβς στην έδρα της Σαουθάμπτον
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Γουλβς άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό στην έδρα της Σαουθάμπτον με ασίστ του Ζοζέ Σα, με τον πρώην κίπερ του Ολυμπιακού να τροφοδοτεί τον Ραούλ Χιμένες και τον Μεξικανό να βρίσκει το δρόμο με τα δίχτυα μετά από εκπληκτική ενέργεια.

Το πρώτο γκολ του Ραούλ Χιμένες στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας μετά από 336 ημέρες (είχε μεσολαβήσει ένας σοβαρός τραυματισμός του στο κεφάλι που τον άφησε νοκ-αουτ όλη την περυσινή σεζόν) όχι μόνο ήταν εντυπωσιακό αλλά είχε "ελληνικό" άρωμα.

Και αυτό γιατί είχε καθοριστική συμμετοχή ο Ζοζέ Σα, με τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού να κάνει δυνατό βολέ στο 62ο λεπτό και να βρίσκει τον Μεξικανό φορ, ο οποίος αφού έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Σαουθάμπτον, νίκησε τον ΜακΚάρθι με άπιαστο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή γράφοντας το 1-0 για την Γουλβς, σε ματς για την 6η αγωνιστική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που βγάζει ασίστ στην φετινή Premier League, με τον Πορτογάλο να κάνει μάλιστα και μία σπουδαία επέμβαση στο 76ο λεπτό και να κρατάει το μηδέν στην εστία του, για να μείνει το 1-0 για τους λύκους μέχρι το φινάλε και να τους χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στο "Σεντ Μέρις".

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Τα highlights της αγωνιστικής

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ 3-3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 0-1

Έβερτον - Νόριτς 2-0

Λέστερ - Μπέρνλι 2-2

Γουότφορντ - Νιούκαστλ 1-1

Λιντς - Γουέστ Χαμ 1-2

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ