ΜΑΡΣΕΙΓ

Ο Ζοζέ Ανιγκό κέρδισε τη δικαστική του διαμάχη με τη Μαρσέιγ στο Εφετείο

Ο Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού
Ο Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Director of Football του Ολυμπιακού και παράλληλα διευθυντής της ακαδημίας, Ζοζέ Ανιγκό, κέρδισε τη δικαστική του διαμάχη με τη Μαρσέιγ, με το Εφετείο να τον δικαιώνει και να επιβάλλει στους Μασσαλούς να πληρώσουν 3,2 εκατ. ευρώ.

Ο Ζοζέ Ανιγκό απολύθηκε από τη Μαρσέιγ το 2016 μετά τις κατηγορίες εναντίον του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (συνέργεια και απόκρυψη κατάχρησης εταιρικών περιουσιακών στοιχείων από οργανωμένη συμμορία).

Ο Director of Football του Ολυμπιακού και παράλληλα διευθυντής της ακαδημίας των ερυθρολεύκων είχε υποβάλει μήνυση κατά του συλλόγου για άδικη καταγγελία, ζητώντας ένα ποσό ίσο με την ακαθάριστη αμοιβή που απέμενε μέχρι τη λήξη του συμβολαίου - διάρκειας έξι ετών - που υπέγραψε το 2014.

Η πρωτόδικη απόφαση τον Απρίλιο του 2019 ήταν υπέρ του Ανιγκό, όμως η Μαρσέιγ άσκησε έφεση, με την απόφαση του Εφετείου Aix-en-Provence να δικαιώνει τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή των Μασσαλών, σύμφωνα με το Informe.

Ο γαλλικός σύλλογος βάσει της απόφασης πρέπει να καταβάλλει στον Ανιγκό το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ.

"Είναι σουρεάλ να με κατηγορούν. Θα συνεχίσω να αρνούμαι τις κατηγορίες, γιατί κανείς δεν θα με αναγκάσει να αποδεχθώ κάτι που δεν είναι αλήθεια. Είμαι βέβαιος ότι δεν έκανα κάτι. Προτιμώ να πέσω κάτω και να πεθάνω, παρά να αποδεχθώ τις κατηγορίες", είχε υποστηρίξει παλαιότερα ο Ανιγκό για την υπόθεση.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ