EURO

O Ζομποζλάι στο 90'+2' έστειλε την Ουγγαρία στο Euro

Ο Ζομποζλάι πανηγυρίζει με την εθνική Ουγγαρίας
Ο Ζομποζλάι πανηγυρίζει με την εθνική Ουγγαρίας SZOBOSZLAI

Το αστέρι της εθνικής Ουγγαρίας, Ντομινίκ Ζομποζλάι, σκόραρε στο 90'+2' και έστειλε την Ουγγαρία στα τελικά του Euro. Οι Ισλανδοί είχαν προηγηθεί στο 11' με τον Σίγκουρντσον και ισοφαρίστηκαν στο 88' με τον Νέγκο. (VIDEO)

Η Ουγγαρία στο Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης ήταν αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τα τελικά του Euro, αφού μέχρι το 87' έχανε 0-1 από την Ισλανδία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11' με τον Σίγκουρντσον, μετά το σημαντικό λάθος του Ούγγρου γκολκίπερ Γκουλάσι, αλλά στα τελευταία λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω. Στο 88' ο Νέγκο ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μαγυάρους (είχε μπει στο 84'), ενώ στο 90'+2' το μεγάλο τους αστέρι, ο Ντομινίκ Ζομποζλάι, έγραψε το 2-1 που έμεινε μέχρι τέλους και έστειλε την Ουγγαρία στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Για τους Ισλανδούς πέρασε στον αγώνα στο 87' ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον. Η Ουγγαρία πέφτει πάνω στον όμιλο "θανάτου" με τη συμμετοχή των Γαλλίας, Πορτογαλίας και Γερμανίας.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάσι, Φιόλα (61' Λόβρεντσικς), Όρμπαν, Ζαλάι, Μπότκα, Κάλμαρ (61' Σίγκερ), Νάγκι (84' Νέγκο), Ζομποζλάι, Χολέντερ (72' Νίκολικς), Σαλάι, Ζαλάι (84' Κόνιβες)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Πάλσον, Σίγκουρντσον, Άμασον, Μάγκνουσον, Σιγκούργιονσον, Γκούναρσον (83' Σκούλασον), Σίγκουρντσον (87' Ίνγκασον), Γκούντμουντσον Τζ. (72' Μπόντβαρσον), Μπιάρνασον, Φινμπόγκασον (73' Α. Γκούντμουντσον)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ