EURO

Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία 0-1: Ο Πάντεφ την έστειλε στα τελικά του Euro

O Γκόραν Πάντεφ  πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ του κόντρα στην Γεωργία στα playoffs του Euro 2020
O Γκόραν Πάντεφ πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ του κόντρα στην Γεωργία στα playoffs του Euro 2020

Η Βόρεια Μακεδονία νίκησε 1-0 την Γεωργία στην Τιφλίδα με το χρυσό γκολ του Γκόραν Πάντεφ στο 56' και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (VIDEO).

Έγραψε ιστορία στην Τιφλίδα! Στον τελικό των "πρωτάρηδων" που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (12/11) στην "Μπόρις Παϊχάτζε Αρένα", η Βόρεια Μακεδονία κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της Γεωργίας και να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2020, που ισοδυναμεί ουσιαστικά με την πρώτη συμμετοχή της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Το γκολ που έκρινε την νικήτρια στον πρώτο από τους τέσσερις αποψινούς τελικούς των playoffs του Euro, σημειώθηκε στο 56ο λεπτό.

Ο Ελμάς τροφοδότησε εξαιρετικά τον Νεστορόφσκι και εκείνος έβγαλε κάθετη πάσα για τον Γκόραν Πάντεφ, με τον 37χρονο επιθετικό της Τζένοα να νικάει με ψύχραιμο αριστερό πλασέ τον Λορία και να υπογράφει τη νίκη-πρόκριση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Κακαμπάτζε, Κβιρκβέλια, Κάσια (88' Τζιγκάουρι), Ντβάλι (90' Νταβιτασβίλι), Κανκάβα, Κβεκβεσκίρι, Καζαϊσβίλι (90' Τσοκολάβα), Γκβίλια (80' Παπουνασβίλι), Οκριασβίλι, Κατσαράβα (80' Λομπζανίτζε)

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέβσκι, Μπεϊτουλάι, Μούσλιου, Βελκόβσκι, Ριστόφσκι (89' Ζάικοφ), Αντέμι (67' Σπιρόβσκι), Νικόλοφ (84' Κοσταντίνοφ), Αλιόσκι, Ελμάς, Νεστορόφσκι (89' Τριτσόβσκι), Πάντεφ

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ:

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 0-1 (HIGHLIGHTS):

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ