ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ζιοβάνι θυμήθηκε δύο γκολ-ποιήματα με Ολυμπιακό και Σάντος

Ο Ζιοβάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ακράτητο | 16 Φεβρουαρίου 2003
Ο Ζιοβάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ακράτητο | 16 Φεβρουαρίου 2003 INTIME SPORTS

Ο Ζιοβάνι δέχτηκε αίτημα από ακόλουθό του στο Instagram να βρει δύο παρόμοια γκολ στην καριέρα του και δεν του χάλασε χατίρι, με το ένα εξ αυτών να έχει άρωμα Ελλάδας αφού το είχε πετύχει το 2003 τον Ολυμπιακό μετά από υπέροχη κούρσα του.

Αν υπάρχει ένας παίκτης του παρελθόντος που τα γκολ του έχουν σημαδέψει τους οπαδούς του Ολυμπιακού λόγω της άψογης τεχνικής που διέθετε και που του επέτρεπε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με μαγικό τρόπο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζιοβάνι.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός δεν ξεχνάει μάλιστα την Ελλάδα αφού κληθείς από διαδικτυακό του ακόλουθο στο Instagram να βρει δύο γκολ του που να μοιάζουν, ικανοποίησε την επιθυμία του, με το ένα γκολ του να είναι με την Σάντος και το άλλο με τον Ολυμπιακό.

Αμφότερα ήταν αποτελέσματα προσπαθειών του που είχαν αρχίσει πίσω από τη σέντρα, με τον "Ζίο" να επιλέγει το γκολ του με τους Πειραιώτες από τη σεζόν 2002-03 όταν είχε περάσει όλη σχεδόν την ομάδα του Ακράτητου πριν σκοράρει μέσα σε αποθέωση.

Η επιθυμία να έπαιζε ακόμη στον Ολυμπιακό, ο κόσμος που τον λάτρεψε, ο ταλαντούχος γιος του που θα ήθελε να δει με την ερυθρόλευκη φανέλα, οι σκέψεις να επισκεφθεί στην Ελλάδα και οι παίκτες που ξεχωρίζει από την τωρινή ομάδα. Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Δεκέμβριο ο σπουδαίος Ζιοβάνι, αποκλειστικά στο SPORT24 και στον Σταύρο Γεωργακόπουλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ