ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ζερμέν Ντεφόου ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο

Ο Ζερμέν Ντεφόου σταμάτησε το ποδόσφαιρο
Ο Ζερμέν Ντεφόου σταμάτησε το ποδόσφαιρο @ 2015 SCOTT HEPPELL

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός (μεταξύ άλλων) της Τότεναμ, Ζερμέν Ντεφόου, ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μετά από 22 χρόνια.

Ο Άγγλος επιθετικός Ζερμέν Ντεφόου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, η οποία διήρκησε 22 χρόνια.

O 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αγγλία μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Τότεναμ, Σάντερλαντ και Μπόρνμουθ, ενώ δοκίμασε και την τύχη του στο εξωτερικό, στο Τορόντο αλλά και τη Ρέιντζερς. Με την εθνική Αγγλίας έπαιξε 57 φορές και πέτυχε 20 γκολ.

Ο Ντεφόου στην ανάρτησή του αναφέρει ότι θα περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του αποστασιοποιημένος από το ποδόσφαιρο, πριν επιστρέψει στο νέο κεφάλαιο, μιας και το ποδόσφαιρο κυλάει στο αίμα του.

Παράλληλα ευχαρίστησε τις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε, τους πρώην συμπαίκτες του και προπονητές του, ωστόσο ξεχωρίζει το "ευχαριστώ" στη μητέρα του, που του έδωσε μια μπάλα στα πόδια του ενώ ήταν δύο ετών και τον στήριξε όσο κανείς να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ