ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Ζέκα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε

Ο Ζέκα στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ | 8 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ζέκα στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ | 8 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Ζέκα θα μείνει εκτός δράσης ως το φινάλε της σεζόν λόγω ρήξης χιαστού όμως δεν χάνει την αισιοδοξία του, με τον διεθνή μέσο να υπόσχεται -μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε- πως θα επιστρέψει δυνατότερος μέσω μηνύματός του στο Instagram.

Η τύχη γύρισε για τα καλά την πλάτη στον Ζέκα καθώς ο πρόσφατος τραυματισμός του στο ματς της Κοπεγχάγης με την Βίμποργκ ήταν καθόλα σοβαρός, με τη ρήξη χιαστού που υπέστη να τον θέτει νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής μέσος δεν χάνει την πίστη και την αυτοπεποίθησή του και αυτό το έδειξε μέσω από μία φωτογραφία που ανέβασε από κρεβάτι νοσοκομείου μετά την εγχείριση του, όπου τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

"Η εγχείριση πήγε καλά. Αισθάνομαι καλά ήδη και ανυπομονώ για την αποθεραπεία. Είμαι ενθουσιασμένος για τα δύσκολα που έρχονται και αποφασισμένος να επιστρέψω πιο δυνατός.

Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, σημαίνει πραγματικά πολλά για μένά". Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία, αυτή τη φορά μέσω Instastory, όπου τον δείχνει όρθιο με τη βοήθεια πατερίτσας, με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού να εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν.

Ο Ζέκα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΕΚΑ ΣΤΟ INSTAGRAM
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ