ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζέκα: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον διεθνή αμυντικό μέσο

Ο Ζέκα με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας
Ο Ζέκα με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τη Βίμποργκ, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται πρόωρα η σεζόν γι' αυτόν.

Άσχημα νέα για τον Κάρλος Ζέκα, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, με τον 33χρονο διεθνή μέσο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αρχηγός της Κοπεγχάγης και πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού τίθεται εκτός πλάνων του Τζον Φαν Σιπ για τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ φυσικά δεν θα προλάβει και τους αγώνες της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

Όσον αφορά στην αντικατάστασή του στα παιχνίδια του Οκτωβρίου με Γεωργία και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες. Στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα αποφασιστεί αν θα πάει η Εθνική ως έχει ή θα τον αντικαταστήσει άλλος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζέκα στο story του: "Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες και για την ανησυχία που μου δείξατε. Δυστυχώς, το χειρότερο σενάριο έχει επιβεβαιωθεί και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα επιστρέψω δυνατότερος και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί θα είμαστε δυνατότεροι και θα σας δω σύντομα".

Το story του Ζέκα για τον τραυματισμό του
Το story του Ζέκα για τον τραυματισμό του PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / ZECA_RODRIGUES
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ