ΠΑΟΚ

Ο Ζαγοράκης στην Ελβετία

Ο Ζαγοράκης στην Ελβετία
Ζαγορακης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα δώσει το "παρών" στην κλήρωση της τελικής φάσης του EURO 2008

Στα αγωνιστικά με μία πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας (11:00) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μετά το τέλος της ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη, εν όψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα για την 10η αγωνιστική (2/12, 19:00).
Οι «εκλεκτοί» του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι οι: Αθανασιάδης, Βαγγελής, Βρύζας, Γεωργιάδης, Hλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Mαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Μπαϊάνο, Φερνάνντεζ, Γκονζάλεζ, Κνολ και Σάλμον.

Ο Φερνάντο Σάντος στην διάρκεια της χθεσινής μέρας έδειξε στους ποδοσφαιριστές του στο βίντεο τι θα πρέπει να προσέξουν στον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που τους τόνισε ήταν ότι αυτό που προέχει είναι να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ με οργανωμένη την άμυνα τονίζοντας ότι ο Αστέρας διαθέτει μια πολύ καλή επίθεση που σκοράρει με ευκολία απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Επίσης τους ζήτησε να μείνουν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα αποφεύγοντας τα λάθη στην άμυνα. Όσο για το πώς θα επιδιώξει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ να παραβιάσει η ομάδα την εστία της ομάδας της Τρίπολης; Με καλή οργάνωση στην μεσαία και αμυντική γραμμή και με επιθέσεις αιφνιδιασμούς με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Για το λόγο αυτό και επέμεινε ότι η σωστή κυκλοφορία της μπάλας και το γρήγορο παιχνίδι θα είναι τα δύο στοιχεία που θα αιφνιδιάσουν τον Αστέρα που διαθέτει ενθουσιασμό όχι όμως και την πείρα να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα αγωνισθεί μεθοδικά.

Σήμερα το μεσημέρι εξάλλου και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας η βράβευση των Γκλεν Σάλμον (MVP 9ης αγωνιστικής) και Γιώργου Γεωργιάδη (Ομορφότερο Γκολ 9ης αγωνιστικής), μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ