ΕΠΟ

Ο Ζαγοράκης κάνει... σέντρα στην Εθνική στο φιλικό με την Ονδούρα

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο Sport24
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, θα βρίσκεται στην Τούμπα για το φιλικό της Εθνικής με την Ονδούρα, με δεδομένο ότι θα ασχοληθεί πολύ ενεργά μαζί της και βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές του.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι από το Σάββατο (27/3) ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού εξελέγη πανηγυρικά με 66 ψήφους επί συνόλου 68. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ποντάρει στον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βελτιωθούν τα πράγματα στο χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα από τα θέματα που θα χειριστεί ο ίδιος προσωπικά, όπως έχει αποκαλύψει το SPORT 24, είναι η Εθνική ομάδα, την οποία υπηρέτησε για χρόνια ως ποδοσφαιριστής και θέλει να τη δει και πάλι επιτυχημένη. Σήμερα (28/3), θα βρίσκεται στην Τούμπα στο φιλικό με την Ονδούρα (17:00, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV) και θα κάνει... σέντρα στην ενασχόλησή του μαζί της από το νέο του πόστο.

Ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι, όπως και εκείνο της Τετάρτης (31/3, 21:45) με τη Γεωργία και πάλι στην Τούμπα, θα έχει έναν πρώτο κύκλο επαφών με τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα δώσει ένα πρώτο "στίγμα" των προθέσεών του για το πώς θα πορευτούν ο ίδιος, αλλά και η ομάδα από εδώ και πέρα.

Ο Ζαγοράκης θέλει να περνούν τα πάντα από τα χέρια του και μάλιστα θέλει να ηγηθεί της τεχνικής επιτροπής που λαμβάνει αποφάσεις για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και την ανάπτυξή τους, ενώ θα τη στελεχώσει με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Θα περάσει από μικροσκόπιο όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους που ασχολούνται με αυτούς τους τομείς κι όπου χρειαστεί, θα κάνει παρεμβάσεις.

Ένα ευαίσθητο θέμα που πιθανότατα θα χειριστεί ο ίδιος προσωπικά, είναι αυτό των Παπασταθόπουλου και Μανωλά, εφόσον ο Τζον Φαν Σιπ θέλει να τους έχει και πάλι στην ομάδα. Δεν θα παρέμβει στο έργο του προπονητή, ωστόσο δεν θα διστάσει να μιλήσει με τους δυο διεθνείς αμυντικούς, ώστε να τεθούν και πάλι στην διάθεση του ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα, αφού λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Σημειολογικά, λοιπόν, η θητεία του Θοδωρή Ζαγοράκη ως νέου προέδρου της Ομοσπονδίας, ξεκινάει με ένα παιχνίδι της Εθνικής μας. Θα δώσει το παρών στην Τούμπα, θα στείλει το μήνυμα πως σκοπεύει να ασχοληθεί πολύ στενά με όλα όσα αφορούν στη γαλανόλευκη, αφού στόχος του είναι να επιστρέψει εκεί που την είχαν συνηθίσει όλοι για μια δεκαετία.

TAGS ΕΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ