ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βράνιες απάντησε στους οπαδούς της Παρτίζαν που δεν τον θέλουν: "Δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό"

Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 2021-2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 2021-2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται πολύ κοντά στην Παρτίζαν, ωστόσο οι οπαδοί της σερβικής ομάδας αντιδρούν στην μεταγραφή, για ένα παλαιότερο σχόλιο του Βόσνιου ποδοσφαιριστή.

Ο Ογκνιέν Βράνιες, σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, ήρθε σε συμφωνία με την Παρτίζαν για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και αναμένεται να βρεθεί στο Βελιγράδι για τις τελικές συζητήσεις και τα διαδικαστικά.

Ωστόσο οι οπαδοί της σερβικής ομάδας είναι κάθετα αντίθεση απέναντι στη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (27/5) σήκωσαν πανό τα οποία έγραφαν μεταξύ άλλων: "Αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους μπορούν να μας γ@@@@@@@@, ο Βράνιες δεν χρειάζεται".

Ο Βράνιες απάντησε στους οπαδούς της Παρτίζαν που δεν τον θέλουν: "Δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό"

Οι οπαδοί της Παρτιζάν κατηγορούν τον Βράνιες για σχόλιό του στα social media κατά την σερβικής ομάδας. Ο ίδιος όμως το αρνείται, όπως δήλωσε στην εφημερίδα kurir.

"Από μικρή ηλικία έμαθα να σέβομαι κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε αντίπαλο, κάθε ομάδα. Στο γήπεδο, για κάθε ομάδα της οποίας φόρεσα τα χρώματα έδωσα τα πάντα, γνωρίζοντας πως το λογότυπο που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς που το αγαπούν. Για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της δεν έχω πει κακιά κουβέντα. Πάντα σεβόμουν την ομάδα, έναν γίγαντα του ποδοσφαίρου.

Το κίνητρό μου για να μπω σε διαπραγματεύσεις με την Παρτίζαν είναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να συνεισφέρω στην επιστροφή στης νίκες. Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές, δεν με ενδιαφέρουν τα γεγονότα και τα 'παιχνίδια' εκτός γηπέδου" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ