PREMIER LEAGUE

Ο Βιεϊρά κλώτσησε οπαδό της Έβερτον μετά την μαζική εισβολή στο χορτάρι του Γκούντισον

Ο Βιεϊρά κλώτσησε οπαδό της Έβερτον μετά την μαζική εισβολή στο χορτάρι του Γκούντισον

Η ανατροπή της Έβερτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας προκάλεσε την εισβολή εκατοντάδων οπαδών της στο χορτάρι του "Γκούντισον", με τον προπονητή των Λονδρέζων Πατρίκ Βιεϊρά να κλωτσάει έναν φίλο των ζαχαρωτών και να τον ρίχνει στο έδαφος.

Λίγες ημέρες μετά από την μαζική εισβολή φιλάθλων της Νότιγχαμ Φόρεστ στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό των playoffs ανόδου στην Premier League απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είχε μάλιστα ως συνέπεια ένας εξ αυτών να κουτουλήσει τον αρχηγό των φιλοξενουμένων, Μπίλι Σαρπ, ένα αντίστοιχα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (19/5).

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας στο "Γκούντισον Παρκ", με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να κάνει την ανατροπή από 1-2 σε 3-2 και να εξασφαλίζει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και να ακολουθεί χαμός στο γήπεδο τη στιγμή του τρίτου γκολ των ζαχαρωτών, στο 85ο λεπτό από τον Κάλβερτ-Λιούιν.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες φίλοι των μπλε του Λίβερπουλ δεν κρατήθηκαν και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάζουν το γκολ που έδειχνε πως τους χάριζε την παραμονή (όπως και έγινε), για να χρειαστούν μάλιστα μερικά λεπτά μέχρι να απομακρυνθούν και να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η εισβολή τους πάντως αυτή προκάλεσε ένα ακόμα δυσάρεστο συμβάν, με έναν οπαδό να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τον Πατρίκ Βιεϊρά και τον προπονητή της Πάλας να αντιδράει, κλωτσώντας τον και ρίχνοντάς στον χορτάρι, κίνηση που είναι πιθανόν να προκαλέσει την κλήση του σε απολογία στην FA.

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ