BUNDESLIGA

Ο Βάτσκε υπεραμύνθηκε της μεταγραφής του Μανέ: "Πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι αλαζόνες"

Ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε
Ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε 2021 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, υπερασπίσθηκε την τιμή της Bundesliga και απάντησε στα αγγλικά αρνητικά σχόλια για τη μεταγραφή του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν.

Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες μία μεγάλη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ έως το 2025.

Ο πρώην στράικερ των Reds, Ντιν Σόντερς, σχολίασε για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου επιθετικού: "Θα καθίσει στην καρέκλα του, θα ανάψει το τσιγάρο του, θα παίζει με τρίτη ταχύτητα στην Μπάγερν και θα καταστρέψει τα δύο καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας".

Ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, ερωτηθείς γι' αυτή τη δήλωση και τη μετακίνηση του Μανέ στην Μπάγερν υπερασπίσθηκε την τιμή της Bundesliga: "Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι αλαζόνες όπως αυτός. Ως μέλος του συμβουλίου της ECA, ξέρω πως το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει καλή φήμη.

Οι Άγγλοι δεν κέρδισαν καμία από τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες την περασμένη σεζόν, αν και θα ήμουν χαρούμενος για τον Γιούργκεν Κλοπ να κατακτούσε το Champions League με τη Λίβερπουλ".

TAGS BUNDESLIGA ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ