ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο SPORT24: "Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τον Εμπαπέ"

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Ελλάδα - Ιρλανδία
Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Ελλάδα - Ιρλανδία EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μιλώντας στο SPORT24 αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της Εθνικής που θα δώσει απέναντι στη Γαλλία (19/6), τονίζοντας ότι είναι "παγίδα" η προσοχή όλη να εστιάζεται στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με το πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα, είδε τον Κόλινς να ισοφαρίζει στο 27' για την Ιρλανδία και τον Μασούρα να δίνει τη λύση στο δεύτερο μέρος, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο με 2-1 για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ο κόσμος έδωσε το δυναμικό παρών στην OPAP Arena ενόψει του πολύ σημαντικού και δύσκολου αγώνα με τη Γαλλία στο Σταντ ντε Φρανς (19/6, 21:45, ALPHA TV, NOVASPORTS PRIME και LIVE από το SPORT24), με τον Βαγγέλη Παυλίδη που ξεκίνησε βασικός, να μιλάει στο SPORT24 για την καυτή ατμόσφαιρα.

"Νιώσαμε τη σύνδεση με τον κόσμο. Είναι κάτι που νιώσαμε και στο Nations League στον Βόλο. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πάρα πολύ όμορφα. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό κι είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την ατμόσφαιρα σήμερα".

Ο επιθετικός της Άλκμααρ υποστήριξε ότι η ομάδα είχε πίστη στον εαυτό της: "Στο ημίχρονο δεν είπαμε κάτι. Θέλαμε να συνεχίσουμε το ίδιο, κάναμε πολλές φάσεις, παίζαμε καλύτερα, το νιώθαμε.

Υπήρξε λίγο νευρικότητα, γιατί από το πουθενά δεχθήκαμε το 1-1. Πιστεύαμε στον εαυτό μας κι ότι το γκολ θα έρθει, που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε μία εντυπωσιακή νίκη.

Το λέμε εδώ και χρόνια, θέλουμε να πάμε σε μία τελική διοργάνωση. Δυστυχώς, ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος, αλλά μέχρι στιγμής τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχουμε κάνει 2 στα 2 και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς.

Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από τον όμιλο, αλλά ευτυχώς αν δεν περάσουμε θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία από τα μπαράζ του Nations League.

Έχουμε ένα "μαξιλαράκι" κι είμαστε λίγο καλύτερα, αλλά η δική μας προτεραιότητα είναι η απευθείας πρόκριση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μετά.

Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τον Εμπαπέ

Όσον αφορά το μεγάλο ραντεβού με τους τρικολόρ το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι, τόνισε πως όλοι θα δώσουν το 100% για να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο Παρίσι, ενώ αναφέρθηκε και στον Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως θα είναι παγίδα να στραφεί όλη η προσοχή πάνω του.

"Σίγουρα, είναι ένα τεστ για μας το παιχνίδι με τη Γαλλία και σαν παίκτες και σαν Εθνική. Μιλάμε όμως, για μία ομάδα που πριν 7 μήνες ήταν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που μπορεί να είναι και μία ισοπαλία.

Ο Εμπαπέ είναι ένας τοπ παίκτης, έχουν πάρα πολλούς καλούς παίκτες, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τον Εμπαπέ, γιατί αν το κάνουμε θα έχουν οι άλλοι παίκτες τον χώρο.

Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για τη Γαλλία, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ιρλανδία. Από την επόμενη ημέρα θα αρχίσουμε να μιλάμε και για τους Γάλλους και σίγουρα ο Εμπαπέ είναι ένα κίνητρο παραπάνω για τους αμυντικούς μας".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ