ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Βαγγέλης Λάππας το νέο μέλος της ελληνικής παροικίας στη Σαουδική Αραβία

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Βαγγέλης Λάππας αποχώρησε από την Κηφισιά πριν μερικές ημέρες για να ενταχθεί στο επιτελείο της ομάδας γυναικών της Αλ Καντσία στη Σαουδική Αραβία.

Ακόμη ένα μέλος μετράει πλέον η ελληνική ποδοσφαιρική παροικία της Σαουδικής Αραβίας, αφού ο Βαγγέλης Λάππας μετακόμισε στη χώρα για να εργαστεί στην Αλ Καντσία, η οποία διεκδικεί τίτλους στο ποδόσφαιρο γυναικών της χώρας.

Ο πολύπειρος προπονητής τερματοφυλάκων δεν ξενιτεύεται για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού στο παρελθόν έχει δουλέψει ξανά σε συλλόγους από την Ασία με μεγάλη επιτυχία (σ.σ.: από το 2016 έως το 2018 ήταν στην Αλ Ντάφρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων).

Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στην Κηφισιά, από την οποία αποχώρησε μετά από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Στην Αλ Καντσία δεν θα είναι βέβαια μόνος, αφού πρόκειται για έναν σύλλογο που έχει αρκετούς... δικούς μας. Η Κατερίνα Φαλίδα αποτελεί την τεχνική διευθύντρια της ομάδας, ενώ στο τεχνικό τιμ βρίσκονται επίσης ο Νίκος Πανουργιάς (γυμναστής) και ο Αλέξανδρος Ρετζής (αναλυτής).

Όλη η ελληνική ομάδα λοιπόν φιλοδοξεί να βοηθήσει τη γυναικεία ομάδα της Αλ Καντσία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να καταγράψει σπουδαίες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ