PREMIER LEAGUE

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι αναλαμβάνει την Γουέστ Χαμ

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της Γουλβς, σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Τζούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της Γουλβς, σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Τζούλεν Λοπετέγκι συμφώνησε με την Γουέστ Χαμ και αναλαμβάνει τα ηνία της από την επόμενη σεζόν, ως αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μόις.

Εδώ και κάποιες μέρες ο Τζούλεν Λοπετέγκι βρισκόταν πολύ κοντά στην Γουέστ Χαμ. Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ισπανού προπονητή συνδέθηκε με την Μπάγερν, ωστόσο τα σφυριά είναι εν τέλει ο προορισμός του πολύπειρου τεχνικού.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λοπετέγκι έχει συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου του με τη Γουέστ Χαμ και θα γίνει ο νέος της προπονητής από την επόμενο χρονιά, ως αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μόις.

Ο Λοπετέγκι αποδέχθηκε την πρόταση των σφυριών και πλέον το deal περνάει στην τελική του φάση. Δηλαδή, απομένουν να συμφωνηθούν και κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

O Ισπανός προπονητής που έχει περάσει από Σεβίλλη, Πόρτο και Ρεάλ, παρέμενε χωρίς εργασία, μετά την θητεία του στη Γουλβς, η οποία και έληξε τον Αύγουστο του 2023, ωστόσο τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ