ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Τζόλης σκόραρε κι έβγαλε ασίστ στην τεσσάρα της Φορτούνα κόντρα στην Όσναμπρικ του Ανδρούτσου

Ο Τζόλης σκόραρε κι έβγαλε ασίστ στην τεσσάρα της Φορτούνα κόντρα στην Όσναμπρικ του Ανδρούτσου

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε και είχε ασίστ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην Bundesliga 2 στη τεσσάρα της Φορτούνα εκτός έδρας κόντρα στην Όσναμπρικ του Θανάση Ανδρούτσου.

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να είναι "on fire" και να πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο με τη Φορτούνα με τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ να έχει γκολ και ασίστ στην τεσσάρα της ομάδας του εκτός έδρας επί της ουραγού Όσναμπρικ του Ανδρούτσου για την 26η αγωνιστική της 2. Bundesliga.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 35' της αναμέτρησης με πλασέ από κοντά μετά από σέντρα από τα δεξιά του Τανάκα.

Στο 72', ο 22χρονος εξτρέμ πήρε τη μπάλα στα αριστέρα, είδε την κίνηση του Μουστάφα, του έδωσε τη μπάλα και αυτός μετά από ωραία ενέργεια έγραψε το 0-3 για την Φορτούνα.

Η ομάδα του Τζόλη παραμένει για τα καλά σε τροχιά ανόδου καθώς πλέον, με παιχνίδι περισσότερο ανέβηκε στην τρίτη θέση και προσπέρασε το Αμβούργο και βρίσκεται στο +2.

Ο Έλληνας εξτρέμ αγωνίστηκε για 88 λεπτά πριν αφήσει τη θέση του ενώ για την Όσναμπρικ ο Θανάσης Ανδρούτσος έπαιξε σε όλο το ματς.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ