ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τζόλης: Το "Πανένκα" που έστειλε τη Φορτούνα στους "4" του DFB-Pokal και ο πανηγυρισμός μπροστά στους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι

Τζόλης: Το "Πανένκα" που έστειλε τη Φορτούνα στους "4" του DFB-Pokal και ο πανηγυρισμός μπροστά στους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι

Η πρόκριση της Φορτούνα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του Κυπέλλου Γερμανίας είχε φαρδιά πλατιά ελληνική υπογραφή, με τον Χρήστο Τζόλη να αποκλείει την Ζανκτ Πάουλι με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα και να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του.

Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν στην Bundesliga 2 με τη φανέλα της Φορτούνα και φρόντισε να το επιβεβαιώσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το βράδυ της Τρίτης (30/01), με τον διεθνή φορ όχι απλά να έχει ενεργή συμμετοχή στην πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του DFB-Pokal αλλά να είναι εκείνος που την έστειλε στους "4" της διοργάνωσης.

Με τον εκτός έδρας αγώνα με την Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα να ολοκληρώνεται με 1-1 στην κανονική διάρκεια και με 2-2 στην παράταση, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου εκεί έμελε να είναι ο Τζόλης ο λυτρωτής για την ομάδα του.

Και αυτό γιατί κλήθηκε να εκτελέσει το τελευταίο της διαδικασίας, με τον 22χρονο φορ να βρίσκει την ολύμπια ψυχραιμία και να κάνει σκαφτό πλασέ αλά Πανένκα (ο κίπερ έπεσε στην αριστερή γωνία του), γράφοντας το τελικό 4-3 για την Φορτούνα και πανηγυρίζοντας με μοναδικό στιλ (έκανε πως... δεν άκουγε τους οπαδούς των γηπεδούχων) την πρόκριση στα ημιτελικά.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ