PREMIER LEAGUE

Ο Τζέραρντ έβγαλε τη γλώσσα και έβρισε τους οπαδούς της Έβερτον

Ο Στίβεν Τζέραρντ χαμογελάει προς τους φιλάθλους της ΄Έβερτον στο ημίχρονο μετά το γκολ του Μπουέντια
Ο Στίβεν Τζέραρντ χαμογελάει προς τους φιλάθλους της ΄Έβερτον στο ημίχρονο μετά το γκολ του Μπουέντια PRINT SCREEN TWITTER

Ο Στίβεν Τζέραρντ μετά τη λήξη του Έβερτον - Άστον Βίλα και το γκολ του Μπουεντία αποχώρησε για τα αποδυτήρια του Γκούντισον Παρκ και κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα έβγαλε τη γλώσσα στους οπαδούς των ζαχαρωτών, ενώ η κάμερα τον έπιασε να τους βρίζει.

Ο Εμιλιάνο Μπουέντια χάρη στην εντυπωσιακή κεφαλιά του χάρισε το τρίποντο στην Άστον Βίλα και "πίκρανε" την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ για την 23η αγωνιστική της Premier League. Ο Στιβεν Τζέραρντ, ο οποίος σημείωσε την πέμπτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, δεν γλίτωσε ωστόσο το γιουχάρισμα από τους οπαδούς των "ζαχαρωτών".

Αυτό όμως δεν επηρέασε τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος απάντησε και αντέδρασε στις ύβρεις και τις ειρωνίες. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τη φυσούνα μετά τη λήξη του αγώνα αντέδρασε στο γιουχάρισμα των οπαδών της Έβερτον, με την κάμερα να τον πιάνει να βγάζει τη γλώσσα του και να τους βρίζει, λέγοντας "F@ck off".

Λίγο νωρίτερα μάλιστα, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Τζέραρντ πανηγύριζαν το τέρμα που σημείωσαν, οι οπαδοί των "ζαχαρωτών" έριξαν αντικείμενα προς το μέρος τους και πέτυχαν τους Ντιν και Μάτι Κας.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ