ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ο Τζέραρντ έπιασε δουλειά στην Αλ Ετιφάκ και θέλει Χέντερσον και Ομπαμεγιάνγκ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λιντς
Ο Τζόρνταν Χέντερσον στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λιντς © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την Αλ Ετιφάκ και οι δύο πρώτοι στόχοι για την ενίσχυση του ρόστερ είναι ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποδέχθηκε το κάλεσμα της Αλ Ετιφάκ και πλέον θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε άλλη ήπειρο, έπειτα από τη θητεία του σε Ρέιντζερς και Άστον Βίλα.

Ο Άγγλος τεχνικός, που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, έχει σηκώσει ήδη μανίκια, δίνοντας στη διοίκηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας δύο ονόματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτοί είναι ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, κι ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο 33χρονος αρχηγός των κόκκινων βρίσκεται στο Άνφιλντ για 12 χρόνια και εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, οπότε μένει να δούμε αν η προσφορά της Αλ Ετιφάκ είναι ικανή να τον πείσει να φύγει από το Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, ο Ομπαμεγιάνγκ θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος παίκτης της Τσέλσι που θα πάει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, μετά τους Ενγκολό Καντέ, Καλιντού Κουλιμπαλί και Εντουάρντ Μεντί.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ