ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Τζάνης το μοναδικό πρόβλημα στον Πανθρακικό ενόψει Βέροιας

Ο Τζάνης το μοναδικό πρόβλημα στον Πανθρακικό ενόψει Βέροιας
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός θα ολοκληρώσει την Παρασκευή το πρωί την προετοιμασία του για τον "τελικό" του Σαββάτου με την Βέροια με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην υπολογίζει μόνο στον Χρήστο Τζάνη.

Με μια απουσία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (9/1) με την Βέροια στην Κομοτηνή. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει στη διάθεση του τον Χρήστο Τζάνη ο οποίος είχε τραυματιστεί μάλιστα στο ματς του πρώτου γύρου των δυο ομάδων και έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά τη φετινή σεζόν με τους "κροκόδειλους".

Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στην διάθεση του νεαρού προπονητή που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "τελικός" για την ομάδα του αφού κάθε χαμένος βαθμός από εδώ και στο εξής θα φέρνει την ομάδα του πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της επιθετικής τακτικής. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και διεξήχθη δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο τραυματίας Χρήστος Τζάνης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Βέροια (09/01-17:15) θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση και το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει οδικώς για την πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου και θα διανυκτερεύσει την Παρασκευή, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ