ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Τσάβι νευρίασε με ερώτηση δημοσιογράφου: "Όχι, δεν έχουμε γελοιοποιηθεί"

Ο εκνευρισμός του Τσάβι σε ερώτηση δημοσιογράφου
Ο εκνευρισμός του Τσάβι σε ερώτηση δημοσιογράφου PRINT SCREEN

Η ερώτηση ενός δημοσιογράφου μετά τη δύσκολη πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους "16" του Copa del Rey προκάλεσε τον εκνευρισμό του Τσάβι.

Η Μπαρτσελόνα πήρε την πρόκριση για τους "16" του Copa del Rey διά πυρός και σιδήρου, αφού είδε τον Οριόλ Σολδεβίλα από τις ακαδημίες της Μασία να σημειώνει χατ τρικ.

Ο Άνσου Φάτι όμως, είχε τη λύση και διαμόρφωσε το 4-3 στην παράταση κόντρα στην Ιντερσίτι. Μετά το φινάλε του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι υποστήριξε ότι σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Η ερώτηση ενός ρεπόρτερ ωστόσο, ο οποίος τον ρώτησε για το αν η Μπαρτσελόνα έχει φτάσει κοντά στη γελοιοποίηση, του προκάλεσε εκνευρισμό.

"Όχι, δεν έχουμε γελοιοποιηθεί. Αυτή δεν είναι μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Είναι δύσκολο να κερδίζεις. Θέλεις να πεις ότι όλες οι ομάδες της La Liga που έχουν αποκλειστεί έχουν γελοιοποιηθεί;

Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες. Ο Σιβιέρο κάνει καλή δουλειά, όπως έκανε και η Ιντερσίτι. Πρέπει να τους σέβεσαι", ήταν απάντηση του Καταλανού τεχνικού.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ