ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τσάμπι Αλόνσο επιλέγει Μπάγερν και όχι Λίβερπουλ, σύμφωνα με το Sky Sports Germany

Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023
Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Σύμφωνα με το Sky Sports Germany, η Μπάγερν έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο για την αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ, με τον Ισπανό να επιλέγει τους Βαυαρούς κι όχι τη Λίβερπουλ.

Είναι γνωστό πως ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο πρώτος στη λίστα της Μπάγερν για να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα θα τραβήξει χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι με τους Βαυαρούς.

Η νέα εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί στα τωρινά δεδομένα είναι σύμφωνα με το Sky Sports Germany, ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να αναλάβει ο Ισπανός την τεχνική ηγεσία της ομάδας, που έχει μείνει στο -10 από τη δική του Λεβερκούζεν, την οποία οδηγεί στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Οι πρώτες επαφές, όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι θετικές, ενώ παρότι αποτελεί και τον Νο1 στόχο της Λίβερπουλ για τη διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, τη μάχη της κούρσας την κερδίζουν οι Βαυαροί.

"Η διοίκηση της Μπάγερν έχει την πληροφορία πως αν φύγει από τη Λεβερκούζεν θα πάει στην Μπάγερν κι όχι στη Λίβερπουλ", ανέφερε ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ